ساک کاغذی کرافت

ساک کاغذی کرافت ارسال دیدگاه

كاغذ : كاغذ مهمترين ماده بسته‌بندي و قديميترين آن محسوب مي‌شود. اولين آثار استفاده از كاغذ در بسته‌بندي در قرن دوم پيش ازميلاد توسط چيني‌ها يافته شده است. سپس اعراب و بعد اروپائي‌ها از اين ماده استفاده كردند. با وجود اين اهميت اين ماده در نيمه دوم قرن بيستم بخاطر رواج پلاستيكها بسيار كاهش يافت اما در سالهاي اخير به دليل مسائل محيطي زيستي ايجاد شده توسط آنها و رقابت همسازي كاغذ با محيط زيست دوباره استفاده از آن رواج يافت. خمير كاغذ به همراه ماده‌اي افزودني به نام SIZE كه آنهم طبيعي ست وسولفات آلومينيوم، كاغذ را به وجود مي‌آورد. ماده اصلي پوشش كاغذ نشاسته است كه سطح را يك دست كرده و مقاومت آن را افزايش مي‌دهد.

كاغذ كرافت : كرافت به آلماني معني قدرت را مي‌دهد و كاغذ كرافت از نظر مقاومت، ماده‌اي قوي محسوب مي‌شود. اغلب مصارف ساخت ساك، كيسه و كاغذي دارد. رنگ اين كاغذ بطور طبيعي قهوه‌اي است كه در شرايطي كه لازم است سفيد باشد، اين كار توسط BLEACH صورت مي‌گيرد. از اين كاغذ براي ساخت كيسه‌هاي چند لايه كه مي‌تواند لايه‌هاي آلومينيومي، پلاستيكي هم باشند، استفاده مي‌شود كه بستگي به كاربرد كيسه در نگهداري مواد غذايي براي حيوانات، ذغال، سيمان، كود شيميايي و غيره دارد.

اين كيسه بنا به مورد براي جلوگيري از نفوذ رطوبت و تبادل گازها كاربرد دارند. انواع سفيد شده كاغذ كرافت كه مي‌تواند پوششي از پودر چيني مخصوص كه آنرا براي چاپ مناسب مي‌كند داشته باشد، براي نانوايي‌ها و فروشگاههاي عرضه غذاهاي آماده مصرف و توليد كنندگان دستمال كاغذي مناسب است. كاغذ كرافت داراي پوشش مذكور اصطلاحاً GLAZE ياگلاسه ناميده مي‌شود. پوشش‌هاي گوناگون مانندموم يا فويل يا مينم‌هاي پلاستيكي، استفاده از كاغذ كرافت را براي مصارف مختلف مانند غذاهاي چرب، مرطوب و غيره ممكن مي‌سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *